Ayúdanos

Saita Diving va néixer amb estel. Guiada per la il·lusió d’una nena per descobrir un món sota les onades i construïda per la dedicació i afecte d’algú que va saber comprendre-la i estimar-la. En aquesta cerca de sentiments positius Saita Diving va fer una mirada més llunyana: aconseguir que un esport ple de bellesa pugui arribar a més persones i puguin fer un canvi de perspectiva.  

Saita Diving és un club sense ànim de lucre. Va ser constituït l’any 2013, per un grup de persones voluntàries, amb l’objectiu d’apropar una activitat de difícil accés, com és el busseig, a nens, nenes i joves amb pocs recursos econòmics i mes tard poder formar-los per trobar millors oportunitats de futur a través d’una formació en activitats subaquàtiques i així poder continuar la nostra tasca o treballar per empreses exteriors.

Fins al dia d’avui Saita ha realitzat més de 900 batejos a nens/es i joves d’ associacions  com Aldees infantils, Barnabitas, club de LLuita de la Mina…..

El nostre objectiu és poder formar aquests joves en guies de grup i posteriorment en instructors, però aquest objectiu té unes despeses que fins ara no hem aconseguit i per això  oferim formació de busseig i tot el recaptat es destina íntegrament al projecte. És el que ens diferencia d’altres clubs. 

Dona  20€

Dona 50€

Dona 100€

Dona 200€

Dona 500€

Back To Top