Cressi Diver 5 mm Mono

149,45

Esborrar
SKU: N/A Categoria:

Descripció

Probablement el monopeça més difós en els centres de busseig, per la seva apreciada resistència, estanquitat i facilitat de col·locació.

El seu patronatge d’ampli espectre el fan un vestit idoni per a equipacions de centres de busseig. Diver és un monopeça en 5mm amb caputxa incorporada i cremallera frontal.

Cremallera frontal amb sistema d’estanquitat llis + llis Acquastop. Limita la circulació d’aigua en aquest delicando punt.

Acabats de punys amb acabat tallat, buscant la màxima simplicitat i elasticitat per a major robustesa en la utilització de centres de busseig. Cremallera als turmells reforçada amb bordó per facilitar la tasca de col·locació i extracció del vestit.

Reforços elàstics en Powertex elàstic en genolls-barbs i natges. Totes les cremalleres són Riri 8 pitch amb ánima del tirador de l’cursor reforçada en acer inoxidable per major resistència. Bloqueig de seguretat.

Biforrat en niló especialment elàstic d’assecat ràpid. Logotips personalitzats ‘Diving’ amb transfer en màniga que permet la inserció de numeració o nom al centre de busseig.

Inclou de forma molt visible la talla del vestit.

Talles / versions: home: negre Talles de la 2 a la 6.

Dona: negre Talles de la 1 a la 5. Junior: negre. Talles de la 00 a la 1.

Informació addicional

Talla

S, M, L, XL

Back To Top