Cressi Mini Pressure Gauge Bar

51,45

Categoria:

Descripció

 

El minimanómetre Cressi és un manòmetre de petites dimensions i reduït pes, expressament dissenyat per evitar peticions excessives a la fusta HP de connexió durant el primer estadi del regulador.

L’aparell té una caixa metàl·lica realitzada en llautó cromat i, conseqüentment, és molt robust.

El cristall anterior està fet de tal manera que faci les vegades també de vàlvula de sobrepressió. En cas d’un augment imprevist de la pressió a l’interior de l’aparell, el cristall de aixeca lleugerament, deixant escapar l’excés de pressió.

La pantalla luminiscent arriba als 350 bar a la versió mètrica i 5000 psi a la imperial, indicant en color vermell la zona quan s’està per sota dels 50 bar, en verd entre els 50 bar i els 200 bar i en blau entre els 200 bar fins al fons escala.

L’aparell està situat en una petita consola de forma moderna, realitzada en policarbonat i Desmopan, dos materials que asseguren la protecció contra els cops i ratllades i, al mateix temps, són enormement lleugers.

A la part superior de la caputxa protectora hi ha una nansa amb la qual fixar l’aparell al jacket, perquè no pengi podent trencar-se i, conseqüentment, danyar l’ambient. Característiques tècniques:

– Material caixa: llautó cromat

– Fons escala: 350 bar o 5000 psi

– Pantalla: luminiscent amb seccions de color

– Funcionament: mitjançant membrana

– Característiques particulars: agulla de màxima profunditat, seccions de color

– Vàlvula de sobrepressió: incorporada

-Diàmetre de l’aparell: 50 mm

– Alçada total de la caixa: 14 mm

– Alçada total de l’aparell: 17 mm

– Diàmetre fusta: 11 mm

Si tens més productes de Cressi sabràs que és de les millors marques de busseig que pots trobar en Instruments. En Saitadiving sempre treballem amb les millors marques per proporcionar-te la millor qualitat i el millor preu en tots els nostres productes com Cressi Mini Pressure Gauge Bar. Fes la teva compra ara i rep els teus productes en el menor temps possible.

Back To Top