Cressi Pro Light Blue

38,95

Esborrar
SKU: N/A Categoria:

Descripció

Prolight és la successora del mític model Frog.

D’ella hereta la seva característica fonamental que perllonga la pala sobre el calzante, però aplicant nous materials i un disseny millorat.

El resultat és una aleta de dimensions mitjanes, amb una reactivitat sorprenent i un gran rendiment propulsiu.

La lleugeresa i l’equilibri dels materials, units a un disseny molt modern, fan de Prolight una aleta generosa, que proporciona una prestacions exuberants amb un desgast físic limitat.

Molt versàtil, és idònia tant per al bussejador novell com el professional o els instructors i bussejadors tècnics.

La pala neix directament de la part superior del calzante, unint l’aleta al peu i transmetent tot l’esforç generat al aletear sense pèrdues d’energia a través de les zones toves.

Aquest format permet canalitzar l’aigua des del mateix turmell fins a la vora final de la pala, a diferència dels models tradicionals, en els quals el calzante no té aportació alguna sobre l’avanç.

A part de millorar la direccionalidad del aleteo, aquest disseny proporciona unes prestacions entre un 10% i un 15% superiors a les quals els correspondria a l’aleta per la seva superfície de pala.

Materials:

Cos principal de polipropilè:

un material heretat de les aletes d’apnea que té com a principal característica la rapidíssima transmissió de l’energia aplicada i la seva gran rigidesa estructural.

S’aplica a la pala i zona interna del sándwich de la sola.

És molt nerviós i reactiu i facilita un aleteo molt àgil i efectiu.

Té una relació esforço/rendiment netament superior al cautxú (natural o termoplàstic), el poliuretà o la I.V. A.

Així mateix té una gran resistència al trencament fins al punt que Cressi ho garanteix per a tota la vida per a ús esportiu.

Elastòmer flexible:

s’aplica al calzante i les zones (capdavantera del calzante, interior de la sola i zona del empeineen contacte amb el turmell) que requereixen flexibilitat i elasticitat, ja que influeixen en el confort del bussejador.

S’assigna també a les zones que requereixen capacitat antilliscant (amb insercions en la sola) i antigolpe (com els nervis laterals de la pala).

La fusió de tots dos materials es realitza a nivell molecular i la seva solidesa està garantida per a tota la vida per a ús esportiu.

Secció longitudinal ‘spina vaig donar pesce’:

aquest concepte, heretat de les aletes d’apnea, implica que la pala tingui un grossor decreixent a mesura que s’acosta a la punta.

D’aquesta forma, la recuperació de l’arqueig, que l’aleteig indueix en l’aleta, provoca un efecte ‘fuet’ en recuperar-se la pala.

A més, fa que la flexió de l’aleta sigui molt més progressiva, millorant la direccionalitat de l’aleteig.

Calzante en tres volums diferents, amb la zona central estreta perquè el peu es mantingui fermament fixat en el seu interior i la transmissió de l’esforç peu/calzante/pala sigui directa i precisa.

Informació addicional

Talla

36-38, 39-41, 42-44, 45-47

Back To Top